2019 рік вступу

Каталог містить анотований перелік дисциплін які пропонуються для обрання студентами ІІІ курсу для четвертого року підготовки відповідно до перехідного навчального плану прийому 2019 р., затвердженого 2021 р.:

  • на 7 семестр студенти обирають 3 вибіркові освітні компоненти, з запропонованих об’ємом 4 кредити. Загальний об’єм вибіркових освітніх компонент на 7 семестр – 12 кредитів;
  • на 7 семестр студенти обирають 4 вибіркові освітні компоненти, з запропонованих: дві дисципліни об’ємом 4 кредити та дві дисципліни об’ємом 5 кредитів. Загальний об’єм вибіркових освітніх компонент на 7 семестр – 18 кредитів;
  • на 8 семестр студенти обирають 3 вибіркові освітні компоненти з запропонованих об’ємом 4 кредити кожен. Загальний об’єм вибіркових освітніх компонент на 8 семестр – 12 кредитів.

* Освітні компоненти, які належать до сертифікатної програми «Електронні системи безпеки та технології обробки інформації в них», підготовка за якими здійснюється за підтримки міжнародної технологічної компанії ТОВ “АДЖАКС СІСТЕМС МАНЮФЕКЧУРІНГ” (Ajax Systems) за договором про дуальну форму здобуття вищої освіти.

7 семестр

8 семестр