2020 та 2021 років вступу

Каталог містить анотований перелік вибіркових дисциплін циклу професійної підготовки, які пропонуються для обрання студентами першого (бакалаврського) рівня ВО відповідно до перехідного навчального плану прийому 2020 р., затвердженого 2021 р.:

  • студенти ІІ курсу – обирають в 2022 році дисципліни для третього року підготовки.

Акустичні електронні системи та технології обробки акустичної інформації

Всього студент може обрати з каталогу 14 вибіркових дисциплін циклу професійної підготовки (5 семестр – 4 дисципліни, 6 семестр – 4 дисципліни, 7 семестр – 3 дисципліни, 8 семестр – 3 дисципліни).
Під час реалізації права на вибір в 2022 році кожен студент може обрати 2 з 5 запропонованих сертифікатних програм, та визначити 10 дисциплін які він буди вивчати протягом 3- 4 курсу (відповідно до ПОЛОЖЕННЯ про сертифікатні програми у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Структура вибіркових дисциплін циклу професійної підготовки

Електронні системи мультимедіа та засоби Інтернету речей

Всього студент може вибрати з каталогу 14 вибіркових дисциплін циклу професійної підготовки (5 семестр – 3 дисципліни, 6 семестр – 4 дисципліни, 7 семестр – 4 дисципліни, 8 семестр – 3 дисципліни).
Під час реалізації права на вибір у 2022 році кожен студент другого курсу має вибрати 4 з 11фахових загальних дисциплін, а також 2 з 5 запропонованих сертифікатних програм, що містять по п’ять вибіркових дисциплін кожна, і, які студенти будуть вивчати протягом 3 – 4 курсу (відповідно до ПОЛОЖЕННЯ про сертифікатні програми у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»).
Студенти третього курсу мають вибирати 7 вибіркових дисциплін з 21дисципліни, що наведені в другій частині каталогу для студентів третього курсу.

Структура вибіркових дисциплін циклу професійної підготовки

З сертифікатними програмами можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ

5 семестр

Каталог містить анотований перелік дисциплін, які запропоновано для обрання студентами ІІ курсу для третього року навчання відповідно до інтегрованого перехідного навчального плану 2020 р., затвердженого 2021 р.:

  • на 5 семестр студенти вибирають 4 вибіркові освітні компоненти, з запропонованих: дві дисципліни об’ємом 4 кредити та дві дисципліни об’ємом 5 кредитів. Загальний об’єм вибіркових освітніх компонент на 7 семестр – 18 кредитів

Архітектурна акустика

Аудіовізуальне забезпечення інформаційних ресурсів

Безпроводові технології Інтернету речей*

Інформаційне забезпечення телекомунікаційних систем

Моделювання електронних пристроїв мультимедійних систем

Основи проектування систем Інтернету речей*

Приймально-передавальні пристрої безпроводових систем

Технічне забезпечення кінотеатрів та інформаційно-розважальних заходів

Цифрові технології в телебаченні та кінематографії

* Освітні компоненти, які належать до сертифікатної програми «Електронні системи безпеки та технології обробки інформації в них», підготовка за якими здійснюється за підтримки міжнародної технологічної компанії ТОВ “АДЖАКС СІСТЕМС МАНЮФЕКЧУРІНГ” (Ajax Systems) за договором про дуальну форму здобуття вищої освіти.

6 семестр

Каталог містить анотований перелік дисциплін, які запропоновано для обрання студентами ІІ курсу для третього року навчання відповідно до інтегрованого перехідного навчального плану 2020 р., затвердженого 2021 р.:

  • на 6 семестр студенти вибирають 3 вибіркові освітні компоненти з запропонованих об’ємом 4 кредити. Загальний об’єм вибіркових освітніх компонент на 8 семестр – 12 кредитів

Високошвидкісні волоконно-оптичні лінії передавання мультимедійної інформації

Звукотехнічні засоби мультимедійних систем

Кінцеві пристрої абонентського доступу

Кінцеві пристрої мультимедійних систем

Реєстрація надвеликих обсягів мультимедійної інформації

Технології аудіо-візуального контенту в інформаційному середовищі